2006Z -Ke

Termin 2006-08-01
Institution Sct. Knuds Gymnasium
Uddannelse STX
Fag og niveau Kemi, B
Lærere Birgit Lund Henriksen
Hold 2007-01-01 Ke/z (3z Ke)
Beskrivelse Ingen
Sidst opdateret 2006-12-17

Oversigt over gennemførte undervisningsforløb

NV 2 vin og vinproduktion

Indhold Kemidelen:
Vi har læst følgende:
Kemi 2000 C-niveau af Helge Mygind: s.47 n.-54
Kemi af Helge Mygind s.48-54
Omfang 12
Særlige fokuspunkter

Faglige mål

  • Eksperimenter
  • Formidle forsøgsresultater
  • Håndtere data og iagttagelser
  • Problemstillinger hverdag og debat

Almene mål

Progression

Eleverne fik emnet belyst både biologisk og kemisk og de fik til opgave at designe et gæringsforsøg med variabel kontrol. Eleverne arbejdede meget selvstændig under forløbet.

Væsentlige arbejdsformer

Produkter

  • Skriftligt produkt

Arbejdsformer

  • Eksperiment/laboratoriearbejde
  • Gruppearbejde
  • Individuelt arbejde
  • Klasseundervisning